Välkommen till en av Nordens största butiker för muslimska kläder
Moya.se är sedan 2019 det självklara valet för alla som är i behov av muslimska kläder.

Muslimska kläder för den lilla plånboken
Moya.se är en Internetbutik med ett stort centrallager, placerat utanför stadskärnan. Det gör att vi kan erbjuda fler produkter och ge dig lägre priser pga lägre lagerkostnader.

Några av de fördelar våra kunder uppskattar är:
Alltid öppet – Det spelar ingen roll vart i landet du bor eller vad klockan är då du vill handla. Med en Internetuppkopplad dator är vi bara runt hörnet, dygnet runt, året om.

Enormt utbud – Vi har ett stort utbud inom just muslimska kläder pga att vi har valt att nischa oss och enbart satsa på just den biten.

Hög servicenivå – Väljer du att prenumerera på våra nyhetsbrev får du snabbt reda på då vi lagt in nya varor. Försändsändelserna skickas oftast samma dag som lagd beställning.

Bra priser – Då vi enbart inriktat oss på muslimska kläder har vi köpt in större kvantiteter, vilket naturligtvis ger oss bättre inköpspriser. De stora inköpen och de låga lokalhyrorna gör att vi kan ha väldigt låga priser.

Kundinformation
Har du fyllt 18 år är du välkommen att handla hos Moya.se, men om du är yngre måste du be en vuxen att registrera sig som kund.